Projecten

Fiat 500

26-02-2024

Deze Fiat 500 in Rugiada Green werd door ons van duurzame keramische coating voorzien. De wagen was zo goed als nieuw en had voldoende aan een éénstapspolijstbeurt ter voorbereiding van de coating.

Deze Toyota Corolla Touring sports wordt gebruikt als een echt werkpaard op de baan. Dankzij onze keramische coating is de lak beschermd tegen alle gure weersomstandigheden.

Cupra Leon

11-09-2023

Deze Cupra Leon springt in het Desirerood zo al enorm in het oog. Daarbovenop nog een keramische coating en de wagen is letterlijk oogverblindend. Daar bovenop is de eigenaar super enthousiast over het onderhoudsgemak van zijn wagen nu die beschermd is met een coating. Scroll zeker door in het fotoalbum om de voor-en na te zien van de dakrails die...

BMW i4

07-08-2023

Deze jonge prachtige bmw i4 hebben we voor de zomer voorzien van een detailwash. Al het zomerse stof verwijderden we door een grondige was m.b.v. foam en de correcte wasmethode. Tevens is de eigenaar ook zeer tevreden van de vuil-en waterafstotende werking van de aangebrachte sealant.

Mercedes S580e

10-04-2023

Deze Mercedes S580e AMG-line hebben we voorzien van een keramische coating. Hierdoor springt de prachtige glans van deze wagen in Smaragdgroen nog meer in het oog.

Deze prachtige Mini Cooper Clubman S in Thunder Grey hebben we na een grondige polijstbeurt weer helemaal laten shinen m.b.v. onze keramische coating.

Deze Maserati Quattroporte had al wat kilometers op de teller staan. De lak was in een niet-zo-goede staat. Dankzij een grondige tweestaps polijstbeurt, gevolgd door een keramische coating, is de prachtige metallic flake toch terug tot zijn recht gekomen en kan deze iconische Italiaan weer shinen.